ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τί είναι το μπαλαγιάζ μαλλιών και γιατί το χρησιμοποιούμε; Ποια είναι τα αποτελέσματα του balayage – μπαλαγιάζ και με ποια διαδικασία γίνεται αποτελεσματικό; Το Balayage – μπαλαγιάζ είναι η απόλυτη τεχνική βαφής που σας δώσει φυσικό αποτέλεσμα στο ξάνοιγμα των μαλλιών σας σαν να τα έχει χαϊδέψει ο καλοκαιρινός ήλιος. Το balayage Eφαρμόζεται με ελεύθερες κινήσεις, επιφανειακά, στις τρίχες των μαλλιών, ώστε να ξανοίγουν σε φωτεινούς τόνους (πάγος, ατσάλι, καραμέλα, κλπ) τονίζοντας τα από την μέση του κεφαλιού και κάτω. Το κομμωτήριο Scissor Brothers δίνει όμορφο αποτέλεσμα στην τεχνική βαφής μπαλαγιάζ και οι στυλίστες μας κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πραγματικά υπέροχα!!! Θα δείτε παρακάτω την τεχνική μπαλαγιάζ και την συντήρηση μπαλαγιάζ. Ενημερωθείτε για το κάθε πότε πρέπει να γίνεται ανανέωση balayage.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ ΜΑΛΛΙΩΝ

Sand Blonde Balayage
Caramel Brown Balayage

ΠΡΟΪΟΝΤΑ BALAYAGE – ΜΠΑΛΑΓΙΑΖ

Για ένα επιτυχημένο balayaze στο κομμωτήριο Scissor Brothers στην Γλυφάδα χρησιμοποιούμε τα πιο πρωτοποριακά επαγγελματικά εργαλεία

Προιόντα μπαλαγιάζ μαλλιών, μπαλαγιάζ μαλλιών. Προιόντα για μπαλαγιάζ, άνω γλυφάδα κομμωτήριο, κομμωτήριο προσφορές, κομμωτήριο γλυφάδα προσφορά σε μπαλαγιάζ μαλλιών. Balayaze μαλλιών. ενεργή προσφορά μπαλαγιαζ γλυφάδα
Επαγγελματικά Προϊόντα για επιτυχημένο balayaze

BlondMe products

Η σειρά BlondMe της Schwarzkopf προσφέρει μία μοναδική σειρά χρώματος που προσαρμόζεται σε κάθε ιδιαίτερη επιθυμία και τύπο μαλλιών και επιτυγχάνει με αποτελέσματα την τεχνική μπαλαγιάζ που επιθυμείτε. Με τα προϊόντα BlondMe Schwarzkopf εγγυόμαστε τέλεια ποιότητα μαλλιών και εκπληκτικά χρωματικά αποτελέσματα επιτυχημένου Balayaze

Συντήρηση Μπαλαγιαζ Μαλλιών

Συντηρούμε την απόχρωσή μας στο σπίτι, στο σωστό επίπεδο με τα επαγγελματικά προϊόντα της θεραπευτικής σειράς Bonacure.

Συντήρηση μπαλαγιαζ, προιοντα συντηρησης μπαλαγιαζ προιοντα μπαλαγιαζ μαλλιων
Συντήρηση μπαλαγιάζ με προϊόντα Bonacure στο σπίτι

Bonacure Products

Χρησιμοποιώντας τα επαγγελματικά προϊόντα Bonacure μπαλαγιαζ κρατάμε ζωντανό το αποτέλεσμα, λαμπερό και δεν επιτρέπουμε να θαμπώσει. Ολοκληρωμένη θεραπεία μπαλαγιάζ από το κομμωτήριό μας Scissor Brothers – Άνω Γλυφάδα.

Ανανέωση Balayaze

Μην ξεχνάς να ανανεώνεις το ραντεβού με τον κομμωτή σου κάθε 3 με 4 μήνες, καθώς το Balayaze σου χρειάζεται μικρά τσιμπηματάκια ανανέωσης για να δείχνει πάντα φρέσκο.

To Tέλειο Hair-Look, Απόκτησέ το

Εκμεταλλευτείτε την εγγραφή σας ως GOLD MEMBER και πάρτε μόνιμη προσφορά σε όλες τις υπηρεσίες μας καθώς και μόνιμη προσφορά σε όποιον δικό σας άνθρωπο επισκεφτεί το κομμωτήριό μας και χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας!!!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, τις προσφορές μας και τις χρυσές προσφορές μας σε όλα τα GOLD MEMBER!!!

Post a Comment

Κλείσε Ραντεβού