ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

θεραπεία κερατίνης

Θεραπεία κερατίνης, θεραπεία βραζιλιάνικης κερατίνης και συντήρηση. Τα μαλλιά μας καθημερινά φθείρονται και καταπονούνται από πολλούς και σημαντικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, τα προϊόντα styling, οι υπηρεσίες βαφείου, η θερμότητα (πρέσα, πιστολάκι κλπ), τα λαστιχάκια/κοκαλάκια και αρκετά ακόμα. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω τα μαλλιά μας αντιδράνε και μας στέλνουν μήνυμα κινδύνου, καθώς σπάνε εύκολα, αφυδατώνονται, θαμπώνουν και δημιουργείται ψαλίδα, αφού η φυσική κερατίνη του οργανισμού χάνετε

θεραπεία κερατίνης
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ
Θεραπεία κερατίνης, αναδόμηση με κερατίνη, ισιωτική και κερατίνη. Αποτελεσματική θεραπεία κερατίνης

Αυτό συμβαίνει επειδή το βασικό συστατικό που βρίσκεται στο εσωτερικό της τρίχας, σταδιακά καταστρέφεται, αφού είναι αδύνατον να αναπληρωθεί από μόνο του. Αυτό το συστατικό είναι πρωτεϊνη, παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και λέγεται κερατίνη.

Γιατί να κάνω θεραπεία κερατίνης και όχι ισιωτική θεραπεία; Συντήρηση κερατίνης.

Εκμεταλλευτείτε την εγγραφή σας ως GOLD MEMBER και πάρτε μόνιμη προσφορά σε όλες τις υπηρεσίες μας καθώς και μόνιμη προσφορά σε όποιον δικό σας άνθρωπο επισκεφτεί το κομμωτήριό μας και χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας!!!

Λύστε όλες σας τις απορίες, είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε κάθε απορία και ”φόβο” σχετικά με την κερατίνη μαλλιών. Μην διστάσετε να μας ρωτήσετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμα επικοινωνίας αυτό που επιθυμείτε!!!

Κλείσε Ραντεβού